Aquest 2013 estrenem el nou web de Verdara

Verdara és una empresa fundada el 2009, i que des d’un bon inici va apostar per les noves tecnologies, creant el seu primer lloc...

Verdara és una empresa fundada el 2009, i que des d’un bon inici va apostar per les noves tecnologies, creant el seu primer lloc web amb el naixement del projecte. Amb l’evolució de l’empesa, calia renovar-se i fer un lloc web més complert, actualitzat i que serveixi com una plataforma comercial dels productes Verdara per als nostres clients d’internet.

En aquest sentit aquesta web que us presentem representa la culminació de molts esforços i mesos de treball per tal d’enllestir una plataforma que projecti la nostra empresa de forma efectiva a tots els clients, visitants, consumidors i professionals.

D’aquesta web en destaquen els apartats corporatius d’empresa, on es presenten els paràmetres principals del projecte, les pàgines de producte amb gran quantitat d’informació sobre les gespes de qualitat i baix manteniment Verdara i els robots tallagespes Landroid. A més, hem previst una àrea de professionals amb informació sobre com instal·lar la gespa Verdara i un formulari de comandes i informació tècnica, així com una zona de la nostra web dedicada a mostrar l’exposició permanent de més de 60.000m2 de cultiu de gespa Verdara que tenim a Santa Eulàlia de Ronçana.

Com novetat destacada també us presentem un Blog de notícies, aquesta n’és la primera, que anirem actualitzant i completant amb informació destacada sobre la nostra empresa, els nostres productes, el sector de la gespa natural i tot el que creiem que pot ser de l’interès dels nostres clients.

Des de Verdara desitgem que aquest lloc Web pugui donar una bona resposta a tots els qui cerquen una gespa que sempre tingui un bon aspecte, una bona qualitat i que consumeixi poca aigua i poc temps de manteniment. Endavant www.verdara.cat!